Nájezdy na kočárek

Vložil Marketa Novotna, 16. Červenec 2022 - 14:55 ::

Dobrý den, chtěla bych porodit.

V baráku jsme tři rodiny, které používají nájezdy na kočárek a jsou pro nás důležité, jinak bychom se stěží dostali k výtahu ( cca 20 schodů k výtahu). Náš správce nám vyhrožuje, že nechá nájezdy odstranit, protože je údajně někdo nevrací zpět ke stěně, když je použije. Nikdy jsme neviděli, že by nájezdy byly uprostřed schodiště, aby někomu bránily v chůzi dolů. Vždy byly u stěny. Dá se tomu nějak bránit? Jak by se řešilo, pokud by správce nájezdy odstranil a já upadla nedej bože s kočárkem a nebo bych si zdravotně ublížila? Kočárky nejsou lehké. Správci vadí i to, když se nájezdy přesouvají a uklízejí po použití, protože to vydává hluk.

Pro nás je to nezbytná věc, bez které bychom se špatně dostávali z baráku a do bytu. Od nikoho jiné z baráku jsme neměli stížnost, že by jim nájezdy vadili. Pokud by došlo k odstranění pro nás tak nezbytné věci nejednalo by se o ohrožení na zdraví osoby s kočárkem? Navíc jsme dvě maminky po císařském řezu, takže je pro nás nemyslitelné, kočárek s dítětem tahat (15 –20 kg).

Prosím o radu. Děkuji

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.