Vložil Justitianus, 27. Leden 2022 - 13:09

(1) Zdeno, jste zjevně mimo. Tato diskuse má přece nadpis „Elektronická komunikace v SVJ“. Vy zde melete cosi o doručování soudem a správními orgány. Na to se Vás nikdo neptal. Toto se Vám stává často, tyto záchvaty?

(2) Dále: jako pravý právní analfabet jste nepochopil, že pojem „doručování“ se týká jakéhokoli doručování. Je při tom bezvýznamné, zda písemnost má podobu elektronickou, nebo papírovou, nebo je třebas vytesána do kamenné desky. Je úplně jedno zda je doručována kurýrem, poštovním holubem, emailem, faxem, pomocí SMS, pomocí poskytovatele poštovních služeb.

(3) Váš rant ohledně používání CC: a BCC: ukazuje, že jste opravdu fachidiot který nic nepochopil. Právě CC: se v tomto případě použije, a to proto, aby ze všech odeslaných emailů bylo možno prokázat že jde o tentýž email zaslaný v jediném okamžiku určitému okruhu více příjemců. Pokud by email byl odeslán se skrytými příjemci (BCC:), pak by se to u příjemce prokázat nedalo. Chyběla by informace o tom kdo obdržel kopii. Přečtěte si něco o emailech, Vy experte. Je vidět že se v tom neorientujete.

(4) Nepochopil jste ani tak jednoduchou věc, že když příjemce sdělí svůj email a požaduje aby mu na něj bylo doručeno, pak tím přebírá veškerou odpovědnost za to, že ten email se dostane z jeho mailserveru do jeho inboxu. Nemůže vůči odesilateli úspěšně namítat, že služba kterou si sám zvolil, není spolehlivá. Odesilatel svou povinnost splnil odesláním. Přečtěte si ty judikáty. Už to zde píšu potřetí, ale blbovi to asi nestačí k pochopení.

(5) Stejně tak jste zcela mimo ohledně rantu k ÚOOÚ: Mezi členy výboru SVJ se nemůže uplatnit Vami zbytečně probíraná ochrana osobních údajů. Vy snad tvrdíte, že email od SVJ je podle ÚOOÚ tak přísně tajný, že jeho obsah nesmí znát ani odesilatel??? To je kabaret, Zdeno. Děkujeme že jsme se mohli zasmát.

Vlastně omlouvám se, že jsem Vás označil za fachidiota. Fachidiotem je totiž osoba, která má nadprůměrné znalosti v jednom úzkém oboru. Ale ukazuje se, že Vy nerozumíte ani té elektronické komunikaci, když nedokážete rozlišit kdy (a proč) se použije CC: a kdy BCC:.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.