Vložil Justitianus, 12. Únor 2022 - 5:26

Takže připouštíte, že ta bruselská vodítka jsou naprosto nezávazná pro nikoho. Výborně. Jsem rád, že si to uvědomujete.

  • A pokud jde o ty statistiky kriminality:

Z tiskové zprávy Policie ČR:

Za poslední dva roky policisté měsíčně řešili v průměru necelých 400 případů, ke konci loňského roku však statistika narostla. Za listopad zloději v České republice vykradli 514 domácností a za prosinec, za který zatím policie nemá tuto statistiku, bude číslo ještě vyšší.

Z článku na TZB-info.cz:

Letos se zatím počet krádeží vloupáním do bytů, rodinných domů nebo víkendových chat od začátku roku každým měsícem zvyšuje. Od lednových 433 případů se v dubnu počet krádeží vyšplhal na 2 000 případů.
Statistika kriminality, kterou každoročně vydává Policie České republiky, ukazuje například mírný nárůst krádeží v bytech. Zatímco celorepublikový měsíční průměr v roce 2020 byl 146 případů, průměr v období červen až srpen vzrostl o 20 procent na 176. Stejně vzrůstající trend zaznamenaly také krádeže vloupáním do rodinných domů, kde čísla v červenci a srpnu vzrostly o 13 procent.

Z toho je zřejmé, že kriminalita v ČR roste. Statistika krádeží vloupáním je jasná. Tím je prokázáno oprávnění instalovat kamerové systémy kdekoliv na území ČR. Nazdar.

Vy zde papouškujete naprosto nezávazné nesmysly z Bruselu, a ani si to neuvědomujete. Necháte se poslušně vodit na bruselském „vodítku“, jako pejsek. Nezapomněla jste si náhubek?

  • Dám další příklad nesmyslnosti toho bruselského „vodítka“:

V obci Osnice postavil developer rezidenční čtvrť exkluzivních rodinných domů. Drahé vybavení, peníze, šperky, drahé automobily před domy. Po serii vloupání (zločinecký gang) si část majitelů nainstalovala kamery a poplašná zařízení. Kriminalita ihned poklesla. Takže – podle Vás – nesmí nikdo další v Osnici chránit svůj majetek a instalovat kamery, protože stav kriminality to neospravedlňuje? Tedy – podle Vás – ti ostatní majitelé mají čekat a nechat se vykrást a okrást o auta, protože kriminalita v Osnici už není „zvýšená“? A není to náhodou právě díky těm kamerám?

A prosím neargumentujete „lokálním vandalismem“ či „lokální kriminalitou“. Co je to ta „lokální kriminalita“? Ten gang vykradačů dojížděl ze Slovenska. Na loupeže v klenotnictvích a bankách dojíždějí zločinecké týmy z Rumunska, Německa, Ukrajiny, atd. Myslíte, že oni si vybírají obchody a banky podle statistik „zýšené lokální kriminality“? Právě naopak: nepůjdou vyloupit banku či klenotnictví na Václavském náměstí v Praze, protože vědí kolik je tam policistů a kamer všude okolo. Takže raději zamíří do oblasti „nezýšené kriminality“: sídliště Novodvorská, nebo Praha-Strašnice, Liberec či Mladá Boleslav. Tam ještě kamery nejsou, protože Brusel.

  • A ještě jeden příklad naprostého odtržení bruselských klaunů od reality:

„Pokud je nainstalována [ve vozidle] palubní kamera (např. za účelem shromažďování důkazů v případě nehody), je důležité zajistit, aby tato kamera nezaznamenávala nepřetržitě provoz, jakož i osoby, které se nacházejí v blízkosti silnice. Pokud tento požadavek není splněn, zájem mít k dispozici videozáznamy jako důkaz ve spíše teoretickém případě dopravní nehody nemůže odůvodnit tento závažný zásah do práv subjektů údajů.“

Citováno z: Pokyny 3/2019 ke zpracování osobních údajů prostřednictvím videotechniky (revize 2020)

Je dobře známo, že kamery si do automobilů řidiči instalují právě proto, aby měli k dispozici záznam o tom co se dělo před nehodou. (A samozřejmě nikdy nevíte předem kdy a kde k nehodě dojde, proto se zásadně natáčí nepřetržitě.) Bruselští pitomci ovšem míní, že kamera musí být VYPNUTA PO CELOU DOBU, a mohla by začít natáčet teprve po nehodě.

Pak taky bruselští klauni nestydatě lžou o „spíše teoretickém případě dopravní nehody“. To není jen teorie, vy evropští lháři! Podle statistiky bylo jen v ČR a jen v roce 2021: 92681 dopravních nehod za účasti asi 150000 vozidel, 462 mrtvých, 1410 těžce zraněných, 18868 lehce zraněných, celkové škody přes 7 miliard Kč.

Jděte s těmi bruselskými myšlenkovými zvratky do prdele.


Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.