Vložil Justitianus, 1. Říjen 2021 - 15:32
  • Pane Kruppe, napsal jste: „Mám pocit, že žijeme každý v jiném světě. Vy v nějakém idealizovaném, kde zákony jsou dokonalé a vysvětlují vše a pozvánky, stanovy a další dokumenty obsahují naprosto všechno, aby nemohlo dojít k žádnému případnému problému.“

Teď ale kecáte! V celé své odpovědi jsem se zabýval právě tím, jak vyřešit v souladu se zákonem ty výjimečné situace, které nejsou výslovně popsány ve stanovách. Tedy jsem jen „dovysvětlil“ (toto je Vaše vlastní označení). Ale Vy mi právě toto „dovysvětlení“ teď vyčítáte! Zjevně nevíte co chcete, ale s chutí kritizujete a remcáte.

Nikdy a nikde jsem nenapsal, že „pozvánky, stanovy a další dokumenty obsahují naprosto všechno“. Toto jste si vymyslel, tedy lžete. Pouze jsem podrobně popsal, jak se zachovat právě v případě, kdy pozvánky, stanovy a další dokumenty NEOBSAHUJÍ naprosto všechno.

Vy jste odpovědi neznal, proto jste se zeptal. To je v pořádku, tedy jsem Vám vše vysvětlil a vyhledal pro Vás příslušné pasáže v NOZ. A co se stalo? Namísto abyste slušně poděkoval, nebo mlčel, píšete zde jakési pitomosti a nepravdy a ohrnujete nos nad tím, že jsem Vám odpověděl na všechny Vaše otázky, včetně označení jednotlivých ustanovení NOZ a s citacemi.

Inu buran se pozná hned. Rád jsem Vám pomohl.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.