Vložil Justitianus, 24. Září 2021 - 7:12

Tomasi, vy si zasloužíte to co se vám děje. Chováte se všichni jako šestileté děti.

Dobře víte, že předseda SVJ je hajzl, který se nestará o dům. Je možné, že SVJ spáchalo pod jeho vedením pojistný podvod (to ovšem nevíte, protože neznáte ani obsah pojistné smlouvy, ani to co SVJ nahlásilo jako škodu). Máte plíseň v bytě.

A vy – namísto toho abyste jej ihned vykopli z funkce a zvolili si jiného předsedu – jste ztráceli čas žvaněním na shromáždění, a voláním po nějakém „vysvětlení“, které nikdy nedostanete (a které vás nemůže přiblížit ani o jediný krůček k nějakému řešení).

Jediné vysvětlení vám k tomu mohu dát já: Jste osli kteří se nechají vodit za nos. Nechcete udělat ten jediný krok, kterým je možné vrátit SVJ do normálu: to je zvolit někoho jiného. Teprve až to uděláte, bude možné začít řešit všechny nahromaděné problémy. A teprve pak s hrůzou zjistíte, co vše předseda rozkradl a jaké peníze kde zmizely.

Justitianus

Celá ta vaše zmatená skvadra mi připomíná baronku Vandenburghovou: Když se potápěl Titanic, vydala se za kapitánem, protože zjistila, že její kufry uskladněné v podpalubí jsou úplně promočené mořskou vodou. Žádala kapitána důrazně o vysvětlení! Ale nevím, zda tehdy nějaké dostala, protože se pak utopila spolu s ostatními. Takže klidně seďte dál na zadku a žádejte od předsedy vysvětlení. 

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.