Vložil Petra M (bez ověření), 4. Září 2021 - 12:45

Děkuji za příspěvky všech.

Pokud jde o použití § 1169 odst. 3, tak myslím, že to nebude správně, neboť, jak je v něm uvedeno, jde o přezkoumání rozhodnutí, tedy rozhodnutí vlastníků, tedy v případě, že bylo postupováno dle občanského zákoníku.

V mém případě jde však o (nezákonné) usnesení shromáždění, jak je uvedeno v zápisu. Pak by se postupovalo dle § 1221 odst. 1., tedy rozpor se zákonem dle § 258 občanského zákoníku. Na shromáždění jsem nebyla, protože jsem napadána a vyjádřit se prakticky nemůžete, takže jsem tam nešla. A naposledy málem došlo i k fyzickému napadnutí, takové jsou u nás poměry, ale asi nejsme jediní.

Jinak část členů výboru si okna dříve nechala natřít, někteří mají opravdu velká okna, s velkou plochou a a ve vyšších podlažích, takže použili plošinu za šílené peníze. Dům je starý cca 20 let. U nás je všechno předražené, nechala jsem si v některých případech dělat konkurenční nabídky. Teď chystají další nátěr. Mých oken se to však netýká. Někteří mají okna provrtaná, mají v nich antény apod. a platit jejich opravy se mi také nechce.

Souhlasíte se mnou?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.