Vložil Není to tak (bez ověření), 2. Srpen 2021 - 5:46

Justine ty se označuješ za chytřejšího než soudci Brzobohatá, Korecká, Dýšková, Ferák, Havlík, Spáčil, David, Sládeček, Formánková, Lichovník a ostatní soudci Nejvyššího správního soudu, kteří tvrdí to samé o oknech a balkonech jako tito uvedení soudci! Vůbec ti nechybí přehnané sebevědomí. Divím se, že uděluješ rady zde a nesedíš u mezinárodních soudů. Soudci totiž hájí zákonné normy, nikoliv podzákonné, které je možné měnit dohodou stran. Hájí zákony, Ústavu, mezinárodní smluvy. Pokud vlastník domu v prohlášení uvedl něco jako soukromé, patřící k bytu, je to zapsáno v katastru, tak mu to už nikdo nemůže vzít. Tak se strany dohodly. Pak bychom nebyli právním státem, ale mohli bychom se přifařit třeba k Bělorusku, tam si také vysvětluje zákony každý jak zrovna potřebuje. Každý prostor musí být něčím ohraničený, pokoj zdí, balkon zábradlím a zdí, proto v prohlášení jsou uvedeny m2 ohraničené zdí, nikoliv m3 pro vzduch:-)

I tento advokát je zcela pomýlený, kdy to vysvětluje zcela srozumitelně i pro ty, co se nevyznají v zákonech: https://www.tzb-info.cz/…ytoveho-domu

4 AS 44/2012–29 další popletení soudci nejvyššího správního soudu.

Všichni soudci na všech úrovních by měli chodit na školení k Justinovi, který se pasuje na toho nejchytřejšího, jak to nazval? Blba? Ano, přesně tak to nazval.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.