Vložil Ava (bez ověření), 24. Červen 2021 - 7:05

Dobře, dle mě je tohle všechno jen slovíčkarení co mi neodpovídá na žádnou otázku…

Být jsem odkoupila před x lety, všechny byty jsou v osobním vlastnictví. Možná se tomu teď říká jinak o tom se nehádám…

Podstatné po mě teď je to, co mám dělat, když vedení domu tady rozhoduje o tom co mám platící a nemám na základě „rozhodli jsme se“. Účtují se mi věci co jsem nedostala, voda a energie co jsem prokazatelně nespotřebovává, ale i neprobíhaji úklid apod., nedostala jsem rozpis ke stavbě a cena za výměnu oken se 3 změnila během 2 týdnů bez udání důvodu a podobně. Utrácejí se tu společně peníze a lidi o tom ani neinformují. Naposledy zrušili bezbariérový vstup do domu, což by nikdo neodsouhlasil.

Nikdo z vedení se k ničemu nevyjadřuje, nepředává informace ani na dotaz a když tak max. lživé. Do dokumentu vás nahlédnout nenechají ani k tomu co se týká vašeho bytu.

Jsem majitelka bytu mám tu vodoměr, z kterého korektně nešlo odečíst vodu 3 roky, protože nikdo nechtěl zjednat napravu. Je to podložené nejen domněnka. Náprava byla až když jsem měla spotřebu TV v minusových číslech a po půl roce dotazování a citování zákona. Přesto mi bylo odmítnuto SV přepočítat, TV mi přepočítat nechali. Nevím proč, když na to mám že zákona právo. Je to manko v řádu mnoha tisíců. Jejich peníze to nejsou a odmítají s tím něco dělat, přitom stačil napsat e-mail do Techemu.

Přijde mi absurdní, že mám platit navíc 8 tisíc za vodu, kterou jsem prokazatelně nespotřebovává, protože někdo z vedení řekne odmítám se tím zabývat a dohodli jsme se že s tím nic dělat nebudeme.

Co teď mám dělat s tou vodou? Zná někdo odpověď?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.