Vložil Dasa (bez ověření), 26. Květen 2021 - 14:14

Uf, no vite, tuto chvili jsem predsedu vyzvala, aby to dal doporadku. Jestli to udela, to nevim, slibuje, krouti se. Ale jak rikam, to uz zase odbihame a nerada bych tady az tak moc resila tohle. Jiste tusite, ze nebudu prilis oblibena, protoze jsem rypla do neceho, co prece mohlo tak „dobre“ fungovat.

Lidi si zapisy nectou, nezajimaji se. Casto pak na schuzich rozhoduji o vecech, o kterych nejen prdlajs vi, ale taky hlavne podle toho, jak je oblibeny ten, ktery neco navrhuje. To je realita a nemaluju si, ze by to bylo jinde o tolik lepsi.

Na presny termin tech vodomeru se musim podivat do papiru, asi jsem se vyjadrila spatne. U tohoto ale nastesti zauradoval nas spravce a predsedu usmernil. Vidite,uz jen samotna nazvoslovi v reseni techto veci hraji dulezitou roli. Aby to nebylo o voze a o koze :)

O nahravce uvazuji a na pristi schuzi zrejme vyuziji i v praxi, uz me takove jednani rozciluje. Dekuji za rady, Petre, urcite se tady zase nekdy objevim, pokud nedohledam reseni v jinem vlakne.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.