Vložil Justitianus, 30. Duben 2021 - 19:36

Geoffe, kecáte. Nejde vůbec o nějaké „přemisťování“ a „uchovávání“. Jde právě o to spotřebování. Ale to jste zjevně nebyl schopen pochopit …

Je možno topit přiměřeně, nebo je možno teplem plýtvat. Totéž platí pro naftu do oktávky, pro studenou vodu, pro teplou vodu, pro elektrickou energii. U všech těchto komodit (i u jiných komodit) jde právě jen o to spotřebovávání. Nikdo dodatečně nezjišťuje nějaké „přemisťování“ a „uchovávání“. To je pro úhradu komodity naprosto bezvýznamné, Vy popleto.

  • Řediteli firmy nejde o nějaké „přemisťování“ a „uchovávání“ nafty. Jde mu o spotřebu nafty (a o zastropování nákladů na naftu). Proto vydal příkaz o limitu 200%.
  • Ve vyhlášce nejde o nějaké „přemisťování“ a „uchovávání“ tepla. Jde o spotřebu tepla (a o zastropování nákladů na vytápění). Proto ministerstvo stanovilo ve vyhlášce limit 200%.

Pokud jste toto nepochopil, požádejte některého žáka druhé třídy ZŠ, aby vám to pomalu vysvětlil. Ale stejně si myslím, že hrajete blba schválně; ve skutečnosti jste chytřejší než jak se stylizujete.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.