Vložil L. (bez ověření), 27. Březen 2021 - 8:37

Pane Justiniane,

buďte ujištěn, že budu postupovat přesně dle doporučení právníka, vzhledem k tomu, že schůze se konala v pátek odpoledne, opravdu jsem ho nechtěl kolem páté otravovat.

Zároveň jsem ve chvíli kdy jsem zakládal toto téma ho bral i jako možný návod pro ostatní, kteří by se ocitli v podobné situaci a jestli se má cenu bránit, či je nutno toto strpět. Nu což, je to známka kverulanství, požádal jsem tedy správce webu o vymazání tématu.

Víte, šlo mi hlavně i o to, že v době, kdy většina SVJ se potýká s tím samým problémem, kdy se řeší možnost schůzí přes skype a podobné prostředky, kdy se SVJ učí poprvé (v mnoha případech) hlasovat „per rollam“ si naše SVJ s tím vůbec hlavu nedělá. A přitom to bylo tak jednoduché, stačilo vyhlásit hlasování „per rollam“ a nic se z toho nemuselo dít. Ze všech možností, které byly si naše SVJ vybralo tu nejhorší možnou. Ale dle vás naprosto v pořádku. Dobrá.

Buďte ujištěn, že příště se obrátím rovnou na právníka a nebudu vás (a tento portál) zatěžovat svými „kverulatskými“ problémy s tím, jak údajně „trestat“ své SVJ.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.