Vložil Vlastník v SVJ (bez ověření), 31. Březen 2021 - 16:47

JUDr. K. A. S. chtěla úpravy a smůla, nedocílila soudem se svým SVJ ničeho (i když má asi zdaleka největší podíl na domě a byla ve výboru), bylo zamítnuto:

návrh na nahrazení projevu vůle účastníka (SVJ) udělit navrhovatelce (JUDr) souhlas s provedením stavebních úprav specifikovaných jako bod 2 a 3 jeho žádosti … u oken číslo 1 a 3, tedy v kuchyňce a v původní jednotce 39, která je až na konci domu, o povolení ubourání okenních parapetů o cca 60 cm a dále u okna 2 v prostřední místnosti vybudování dalšího vstupu do jednotky francouzským oknem jednokřídlým, stejným jako je z jednotky 37, to je francouzské okno (dveře) celoskleněné jednokřídlé, zastavil řízení o návrhu na nahrazení projevu vůle účastníka udělit navrhovatelce souhlas podle její žádosti ze dne 1. 2. 2015 s umístěním svítidla do fasády soklu nad vchodem jednotky č. 23 v ulici Španělská rozhodl, že navrhovatelka je povinna nahradit účastníkovi náklady řízení.

Soudila se od 2015 do 2019 a předtím i potom byla ve výboru a v 2018 se do výboru nemohla dostat, všichni se zdrželi. Jednotka 39 už asi neexistuje a chce spojit další jednotky (asi kvůli větší AK) a změnit užívání.

Sehnala si plné moci a už je ve výboru, vymyslela rotační princip, takže bude i předsedou… Tak třeba, po 6 letech ty jednotky konečně spojí, dveře na ulici zbuduje?

Takže, pokud někdo potřebuje advokáta krze změnu PV, tak tahle už by to mohla znát:

https://or.justice.cz/…is-sl-detail?…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.