Vložil Justitianus, 4. Prosinec 2020 - 8:15

Smutná zpráva pro všechny kdo (spolu se mnou) očekávali s napětím jaký je obsah prohlášení v domě paní Plesné: odmítla mi je poslat. Rekapitukace:

  • 20.12.2020 18:35 Paní Plesná veřejně nabídla že mi pošle fotografii prohlášení – jako důkaz, že píše pravdu a že prohlášení dostala s kupní smlouvou.
  • 03.12.2020 18:52 Odeslal jsem jí svůj soukromý email a přijal její nabídku že mi to prohlášení pošle.
  • 03.12.2020 19:02 Paní Plesná odpověděla že mi nic nepošle. Údajně proto, že vystupuji „pod anonymní nic neříkající přezdívkou“.

Že vystupuji pod přezdívkou (jako většina diskutujících zde) ovšem dobře věděla už když mi nabízela poslat to prohlášení. Kdyby snad prohlášení skutečně dostala s kupní smlouvou, už dávno by nám z něj ocitovala co je v něm uvedeno o těch sklepech/kójích.

Činím tedy závěr, že s kupní smlouvou žádné prohlášení nedostala. Nechce abych zjistil a zveřejnil zde že napsala nepravdu a že (jako předsedkyně!) dodnes neví jak vypadá prohlášení.

Při tom stačilo nemachrovat a přiznat rovnou, že prohlášení nemá (nebo že nedovede rozpoznat zda ten papír, který dostala s kupní smlouvou, je či není prohlášením vlastníka budovy). Lež má krátké nohy.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.