Vložil Justitianus, 10. Únor 2020 - 19:10

Pane Zděšený člene, zbytečně se zde vztekáte. Je zjevné, že neznáte zákon.

Zákon č. 67/2013 Sb. ve výčtu služeb uvádí službu s názvem „umožnění příjmu rozhlasového a televizního signálu“. Nevymyslel jsem si to. Jen používám přesný termín uvedený v § 3 a § 5 zákona. Podle zákona tedy „umožnění“ je služba. (Vy ovšem neznáte zákon, takže tohle nevíte.)

Utřete si tedy pěnu u úst, zklidněte se a jděte nadávat pod okna tvůrců zákona č. 67/2013 Sb.. Já jsem v tom opravdu nevinně …

Vaše poznámka k zákonu o elektronických komunikacích je také zmatečná a naprosto nesmyslná. Nikdy a nikde jsem přece netvrdil, že by bylo možno nájemci či vlastníkovi bytu bránit aby si sám zřídil anténu či natáhl kabel k vedení signálu. Právě tyto případy jsem přece popsal pod č. 3 a č. 4, a Vy jste je dokonce oba citoval. Zákon č. 67/2013 Sb. to popisuje v § 1 odst. 3. Jak je tedy možné, že tomu ještě stále nerozumíte?

Zcela Vám ušlo, že zde se diskutuje výhradně o tom, že ani vlastník jednotky, ani SVJ nemají zákonnou povinnost poskytovat komukoliv službu „umožnění příjmu rozhlasového a televizního signálu“ podle § 3 zákona č. 67/2013 Sb..

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.