Vložil zdeseny clen SVJ, 10. Únor 2020 - 17:22

Cituji

Případ č. 3 je poměrně častý, např. vlastníkovi či nájemci bytu není poskytována služba „umožnění příjmu rozhlasového a televizního vysílání“, a tak si službu zajišťuje sám pomocí antény v bytě, za oknem, na střeše či na fasádě.

Případ č. 4 je také poměrně častý, např. vlastníkovi či nájemci bytu není poskytována služba „umožnění příjmu rozhlasového a televizního vysílání“, a tak mu tuto službu poskytuje provozovatel optického či metalického internetového připojení, se kterým má vlastník/nájemce sjednanou smlouvu (tzv. základní sada televizních programů).

Proboha, za prvé – umožnění přeci není služba, ale tolerování, že si to uživatel zařídí sám, takže ono tolerování, že si uživatel umístí antému na střechu a realizuje kabelové vedení k němu do bytu je přeci ono umožnění.

A za druhé – pokoušet se znemožnit někomu v domě připojení na telekomunikační sítě by bylo i v rozporu se zákonem č. 127/2005 Sb. Zákon o elektronických komunikacích a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o elektronických komunikacích)

Přečtěte si, prosím, HLAVA V Díl 5 Oprávnění k využívání cizích nemovitostí. Děkuji

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.