Vložil Justitianus, 10. Únor 2020 - 11:00

Pane člene SVJ, zjevně jste nepochopil co Vám napsal pan xy (Vložil xy (bez ověření), 9. Únor 2020 – 5:26). A zase zde řádí místní blbečci: minusují bezchybný příspěvek pana xy, a vašemu zmatenému a chybnému textu dávají plusy. 


• Napsal jste: „Nic platit nemusím,bo to všecko je naše!“
Skutečnost je ale jiná: Pan xy sdělil, že zařízení pro příjem televizního signálu je ve výlučném vlastnictví každého vlastníka jednotky. Nic z toho tedy není „naše“.

• Napsal jste: „neplatím za spotřebu napájení antén a satelitů“
Skutečnost je ale jiná: Pan xy samozřejmě platí za spotřebu napájení své antény a svého satelitu. Jeho anténa a satelit jsou přece napájeny přímo z jeho bytu, přes koaxiální (signálový) kabel.

• Napsal jste: „neplatím za opravy, provozní náklady a pravidelné revize. To všechno za mě platí „Pepa z Depa““
Skutečnost je ale jiná: V domě pana xy si každý vlastník sám hradí veškeré opravy, provozní náklady (a chce-li, tak i revize) svého přijímače a rozvodu televizního signálu. Ten popletený Pepa z Depa – to jste nejspíše Vy, pane „člen SVJ“.

Rozhodující je, že v domě pana xy není nikomu poskytována služba „umožnění/zajiš­tění příjmu rozhlasového a televizního signálu“. SVJ není oprávněno takovou službu poskytovat a vlastníci jednotek nejsou povinni nesjednanou službu odebírat. Ani nejsou povinni za neexistující službu nic platit. Toto se vám snažil pan xy sdělit – bohužel marně.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.