Vložil Justitianus, 8. Únor 2020 - 13:17

Mahuleno, souhlasím z Vámi pouze v jediné věci: Výčet služeb v zákonu o službách je skutečně příkladmý (demonstrativní), takže se samozřejmě dá libovolně rozšířit. Pouze toto jste napsala správně; zbytek Vašeho příspěvku je naprostý nesmysl.

Zcela Vám totiž ušlo, pouhý výčet služeb nemá právní účinky. Není sám o sobě pro nikoho závazný. Račte si všimnout, že zákon č. 67/2013 Sb. ani zákon č. 89/2012 Sb. nikomu neukládá že by právě tyto služby měly být povinně poskytovány. Takovou absurdní (a někdy nesplnitelnou) povinnost zákonodárce nestanovil ani pro poskytovatele služeb, ani pro příjemce služeb.

Uvědomte si, že nežijeme ani v Hitlerově Velkoněmecké říši, ani v komunistické diktatuře. Pokud se domníváte opak, citujte laskavě příslušné kogentní zákonné ustanovení zákona č. 67/2013 Sb. nebo zákona č. 89/2012 Sb., ve kterém je natvrdo předepsána služba „umožnění příjmu rozhlasového a televizního signálu“. Opakuji, že toto není služba, kterou by poskytovatel MUSEL poskytovat a odběratel MUSEL odebírat a platit.

Opak jste neprokázala. Ale místní prosťáčci Vašemu nesmyslu udělují plusy …

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.