Vložil AcTk (bez ověření), 24. Červenec 2019 - 16:51

Jak jsem uvedl, neznám tento konkrétní dům. Uvádím pouze možné příklady. Máte v garáži topení? Pokud ne, jak se podílíte na vytápění domu? Jak řešíte přestup tepla od ostatních, kteří topí? Jistě nemáte v garáži v zimě –20°C.

Opakuji, že žádné okrádání neobhajuji.

Pokud jste okrádán, měl byste ihned zavolat Policii ČR (poradím vám číslo: 158) a požádat je, aby většině zamezili další okrádání. Jistě vhodně použijete §1180 a další rady od p. Zděšeného. Informujte nás prosím o výsledku.

Vidíte, a já si myslel, že prohlášení schvalují vlastníci, většinou v okamžiku vytváření SVJ. A ono ne, dělají to developeři a města. Chudáci vlastníci v domech, kde nemají developera ani město.

Právo využívat vám přece nikdo nebere. Mám pro vás jednoduché řešení, pokud si chcete do garáže zavést vodu a kanalizaci – zajděte za stavebním projektantem, požádejte ho o radu, co potřebujete od SVJ, vyžádejte si, pak si nechte udělat stavební projekt, nechte si ho v SVJ ostatními vlastníky schválit, zařiďte si stavební povolení, proveďte stavbu, zařiďte změnu prohlášení a užívejte vodu! Ale předpokládá to trochu snahy a úsilí, to je pravda.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.