Vložil BSAD (bez ověření), 4. Květen 2019 - 12:05

Shrnu to v jednom příspěvku.

Jak již bylo napsáno. Do garáže může každý (co tam asi bude dělat někdo kdo neparkuje? máte kamery?), ale hlavně, z garáže je únikový východ bez klíče, čipu nedostupný. Prostě je to obráceně. Uzávěr vody se dá řešit prosklenou krabičkou s klíčem.

Vždyť je to past, představte si, že si klíče v autě zabouchnete (samozřejmě nevím, zda se vrata dají otevřít bez klíče).

A při požáru? Jedny vrata (dlouhé otevírání), jedny dveře (otevřeno za vteřinu). Co je na tom (pro některé odborně způsobilé osoby) nepochopitelného. Kam by cedule měli ukazovat. K vratům?

Opakuji, stanovisko (konzultovat stačí telefonicky) profesionálů HSZ – Odbor prevence tlumočit Výboru. Všichni ve vašem domě můžou být rádi, že to řešíte.

tomuto příspěvku:
„Je to mnohem složitější, než se domníváte. Nevím z čeho čerpáte popis, který uvádíte v prvním odstavci. Vy ten dům znáte?“
Jedny vrata, jedny dveře. Co je na tom složitého? Popis čerpám z vyčerpávajícího popisu tazatele. Dům neznám, ale pro představu jedné místnosti, vrat a dveří nepotřebuji znát barvu omítky.

tomuto příspěvku:
„Umístit ji na dveře, které se otevírají dovnitř je nesmysl.“
Možná v novostavbách. Ve většině starých domů se dveře otevírají proti směru úniku, někde i s panikovou klikou.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.