Vložil lahcumc (bez ověření), 23. Únor 2019 - 19:18

Ať již je „Hrubý“, „Volný“ či „Nový“ kdokoli, vyjadřuje/í se pouze k oblibě nicku „zděšený člen SVJ“ – NE K VĚCI.

Podstata, proč tento kecálkov ještě navštěvuji jsou právě příspěvky nicku „zděšený člen SVJ“ který svýho času docela obstojně šermoval s tvrdohlavým nickem „Lake“. Určitě to zde nesleduji kvůli pitomcům jako jej „Hrubý“, „Volný“, „Nový“, …

Kdyby sem nyní občas nickové „zděšený člen SVJ“, „TN“ a někdy „VN“ či Mrs. „Klainová“ a někdy i 141-hlavý předseda „Pavel“ nevložili dění z přípravy zákonů na miniserstvech nebo ze sněmovny nebo nevožili zajímavé judikáty, tak by tento Žvanilov chcípl na nudu. Stejně i tak se zde nyní řeší jen ptákoviny, které se řešily již před lééééty a které na tomto serveru (zatím) můžete najít.

A pokud jde o zoufalce „Volný“ho – jo byl tady jeden podvodník cca před 4–5 lety, ten měl zapotřebí psát vše kapitálkami, ve verších a svým příspěvkům do 3-minut po svém vyblití přidělil pomocí aplikace na změnu IP-adresy kolem 20–30 plusů. ALE po několika úvodních rozstřelech (cca po 2-měsících), s ním již nikdo s ním věcně nekomunikoval a tak se ztratil jak pára na hrncem. Někteří zdejší „Mazači“ (registrovaní nici, co mají právo mazat sprosťárny a blbárny podle svého názoru) jeho blechlemsty odmazali, ale nejlepším receptem na takový grafomany, je jejich IGNORACE.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.