Vložil VÝTAHY SERVER -..., 20. Únor 2019 - 13:20

…no po opakovaném přečtení našeho a Vašeho příspěvku opravdu nevím kdo z nás má v hlavě „l.jno“. I tak se ale pokusíme na Váš neseriózní anonymní příspěvek reagovat seriózně.

My souhlasíme s Vaším názorem že úroveň některých reklam a jejich nekonečné opakování může být k nevydržení a dokonce i s tím, že každý kdo pojede ve výtahu s televizí na které tyto reklamy poběží je oběť, ale…

Naše hodnocení „výborný nápad“ hodnotilo pouze myšlenku. Konkrétně tedy tu, že toto zařízení dostane majitel výtahu zadarmo a následně mu to bude generovat i peníze na servis výtahu který by jinak musel platit. V případě SVJ pak tímto majitelem jsou přímo ti kdo tím výtahem budou jezdit a tak se mohou svobodně rozhodnout mezi výtahem bez reklam kterému musí platit servis a výtahem s reklamou který si na servis sám vydělá.

Vaše tvrzení že jeden z jednatelů výtahové televize je zároveň jednatelem výtahářské firmy je myslíme nerelevantní. I kdyby tomu tak bylo, tak jednatel výtahářské firmy není majitelem výtahu (takže o umístění vůbec nerozhoduje) a možné úpravy výtahu se řídí platnými normami a právními předpisy (nikoliv jeho nápady).

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.