Vložil vileda, 4. Září 2018 - 6:37

Zkuste vyjít ven fakturou od AK Klusák, která je na 86 tis. cca a kterou jste mi poslala, protože vlastně vše co AK Klusák řeší jsou mé žádosti o předložení hospodaření SVJ. Napište co jste mi napsala na mou žádost o předložení hospodaření…Nebo to mám udělat za Vás?

Tak tedyzde je Vaše odpověď na mou již několikátou žádost(dokonce některé si ani výbor nevyzvědl a dopis se vrátil) o předložení hospodaření SVJ:

Cituji: "Paní P…, dne 8.6. 2018 jsem Vám poslala fakturu za právní služby od AK Klusák. Byla jste upozorněna, že naše SVJ stojíte nemalé peníze svým obtěžováním, apod. a bylo Vám doporučeno, abyste vážila dalšího jednání.

Místo toho, abyste přišla osobně slušně za výborem a požádala o vysvětlení a doložení podkladů (bez útočných emailů a doporučených dopisů), podala jste na SVJ trestní oznámení na PČR.

Výbor řeší s AK Klusák nejen napáchané škody způsobené SBDK a bývalým předsedou p…, ale také Vás. Opět Vám posílám fakturu, abyste se zamyslela nad svým jednáním. Faktury za Vás budou předneseny na shromáždění a bude záležet na vlastnících, jak budeme postupovat v záležitosti s Vámi, neboť celková částka za Vaše obtěžování a omezování v činnosti výboru činí celkem 85 305,– Kč.

Mám to brát jako vyhrožování paní předsedkyně výboru? Odpovíte mi?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.