Vložil AsiTak, 25. Červen 2018 - 21:55

Omlouvám se, ale trochu Vám nerozumím!

  1. Jak znám algoritmus výpočtu vyúčtování, tak nedovedu si představit jakým mechanizmem Vaše vyúčtování může vykazovat 2000 deficitu a ostatních vlastníků tomu tak není. Na straně výdaje je společný náklad rozpočítán podle algoritmu nebo i na základě měření počítačem na jednotky a na straně příjmu jsou Vše platby, které musíte umět dokladovat a ověřit sama. Můžete popsat jak vznikl pouze pro Vás dluh 2000 a pro ostatní ne? 
  2. Též nepochopitelný, že započtete pohledávku za 2000 (byť neoprávněně) a vzniká Vám dluh ve výši 6000,–. Započtením žádný dluh nevzniká! 
  3. „nefunkční výbor SVJ, který nereaguje na reklamace a přehlíží bezdůvodné obohacování.“ – je otázka, zda vaší reklamaci rozumí a má vůbec podnět k čemu se vyjadřovat. Nejsem právník, ale pokud vím „bezdůvodné obohacování“ je důvod oznámení policií a snad pro každého? 
  4. „Rozpočet není,“ – je-li „vše nové“ a žádná investice se nerealizuje, pak rozpočet není potřeba, nejlepší je nastavit zálohy na 1/12 skutečnosti posledně uzavřeného ZO „uzávěrka se neschvaluje“ – schválit je třeba ale z toho žádná škoda nikomu nevzniká, plán oprav se neschvaluje, – je-li „vše nové“ není potřeba,DZ je téměř milion – netuším na co (máme novou kotelnu, interiéry, zateplení, okna, lodžie…vše nové)“ – takový stav je přípustný a o snížení nerozhodne výbor ale shromáždění. Takový návrh můžete předložit i Vy a záleží jen na Vaší argumentaci, zda přesvědčíte ostatní o schválení. 

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.