Vložil Čmuchal (bez ověření), 25. Květen 2018 - 20:04

(sám sobě, jsem dědem Vševědem)

pane TN, já nepíši proti Vám.

Pokud se občas mýlíte, tedy byste neměl být pouze dotčen, pokud jste na chybu/y upozorněn. Samozřejmě pokud jde o upozornění věcné a nejde jen osobní útok. Zda jde o „věcnou“ to si již posuďte sám v rámci své sebereflexe (nebo pýchy). Já se snažím vždy poučit a jsem rád, když zde občas medializujete nějaký rozsudek na kterém se lze mírně poučit o taktice i o úskalích – ale míním jen moudra z konkrétních kauz a ne jen citáty bez uvedení dohledatelného zdroje. (Nesnáším ty zdejší bezmozkové mínusovače, kteří pouze plivou ale kde spatřují meritorní chybu, to neuvedou. Zástupců sil pekelných (anti-Lakové, anti-Magdi, anti-Neználci), kteří zde na PortalSVJ vystupují proti vlastníkům (neprozřeným ofcím) věcně, si ale také vážím, protože než je možné protivníka pozřít, je třeba ho/to poznat.)

Pokud si pamatujete mé výplody minulých let, tak víte, že jsem nepsal „proti znalcům“ ale proti jednomu konkrétnímu „znalci“ o kterém bylo vygugleno jen věcí nedohledatelných a zkušeností nepěkných. Je nutné hledat další (odborníky), kteří generují výsledky ověřitelné nebo uvěřitelné: a to než se k soudu dostanete, sám ve své kauze a se svými démony.

Pokud jsem napsal, že „Blackbox se následně uzav5e a nechá se posoudit právníkem, účetním, znalcem …“ pak jsem to samozejmě mínil tak, že „po částech, v oboru jejich kompetence“. Jeví se mi rozumem průměrného člověka předpokládat, že problematiku doručování a judlikatury případně postupů u soudu má „v palci“ právník, že obvyklý způsob používaný při rozúčtování třeba tepla má „pod nehtem“ (i ne-) autorizovaný inženýr či správní firma „Pracuji pro vlastníky s.r.óóó.“, že vyštrachat v účtnictví náklady hrazené z „FO“ namísto jako služby k BJ umí účetní, že to zda do toho máte jít …Vám posoudí místní hospodský… V mnoha případech to zde umí i dlouhodobý návštěvník PortalSVJ. I Vy, bych tipoval.

Nicméně „odborníky“ (za 350Ká/hód) hledáme jako poradní hlas aby to, nás nespokojence, utvrdilo v přesvědčení, se kterým se přesto odvážíme jít k soudu utratit své, jinak inflací znehodnocované peníze (protože v Česku většinou neplatí zákony pochopitelné a aplikovatelné rozumem průměrného člověka ale buď se hledají „duchové“ zákonů nebo spory v SVJ nejsou slovy některých ďábelských soudcokatů „dost důležité“) resp. zkusí navodit situzaci aby se stal žalovaným a Vašimi slovy „nešel do stracených sporů“.

…a samozřejmě nikoli „teoreticky“.


„…pokud jde o upozornění věcné a nejde jen osobní útok…“

pane TN, pokud se domníváte, že jsem Váše moudro propral pouze osobně a nemám pravdu (konkrétně, že máte reklamovat a žádat podklady ex-lege za každý byt extra) pak to hajte tak, aby z toho tazatelka Renáta něco měla. Já jsem Vás pouze musel opravit a rozpory ukázal. Jak se k nim kdo postaví, zda je poplive nebo poctí je na něm.

PS: budete i nadále citátovat bez uvedení dohledatelného zdroje nebo připustíte, že tato na Vás osobně směrovaná kritika, je věcná a Vaše praktika špatná?

© Čmuchal

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.