Vložil OooO (bez ověření), 7. Duben 2018 - 13:16

Mno, je to mozna kvuli zjednoduseni se tim nikdo nechce zabyvat (teda me by bylo trapny si nechat platit elektriku od tech, kteri to nevyuzivaji) – u nas jisty predseda pan JUDr vedeny v Cibulkovych seznamech, vlastnik nejmene auta nechal situaci podobne, diky sve chybe, na kterou jsem ho ostatne nekolikrat upozornoval, chce po nas vedlejsi barak penize za prejezd jeho pozemku na nas pozemek.

Polovina vlastniku vyuziva nas pozemek no a jak jinak, desetitisicove poplatky za prejezd jdou z FO, takze vlastnik s bytem 80m2 bez auta plati dvojnasobek toho, co vlastnik bytu 40m2 se tremi auty.

A co s tim udelam jako ten prvni, bez auta? Vubec nic!

Pritom situaci zavinil tento pan Judr z Cibulkovych seznamu; na me opakovane apely k tomu, aby zamezil tretim osobam z jeste dalsich domu parkovat na nasem pozemku se mi vysmal… vedlejsi dum tak logicky zavedl automaticky se zvysujici poplatek, ktery zaplatime my vsichni i kdoz nas dvur ani prejezd NEVYUZIVAME.

Tento pan Judr samozrejme vyuziva dvur pro sve auta a stejne tak vyuziva levny pronajem spolecnych prostor pro sebe a dalsi cleny vyboru, na muj navrh, zda by nebylo fer stanovit najemne alespon na castku, kt. odvadime z bytu za m2 do FO, se mi vysmal ze ne, takze uz nepochybuji o tom, ze ta jeho ”solidarita” je prospecharstvi ;-) a co s tim udelam? Vubec nic.

Mohu jen navrhovat a byt tercem posmechu :-)

Je logicke, ze lide, kteri rozhoduji, tak rozhoduji predevsim tak, jak je to vyhodne pro ne, a navenek hlasaji cosi o solidarite a ja se tomu mohu leda tak zasmat a take a zbytek SVJ nepochopi ani pointu :-))

“Spravedlnost” je v realu nedosazitelna ale umreme vsichni, to je jedina spravedlnost :)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.