Vložil Neználek' (bez ověření), 18. Březen 2018 - 6:48

paní Poškozená,

také umím anonymizovat. Pokud jde o Vaši identifikaci, není problém to vymazat, nicméně zůstane li znalec ne-anonymizován, může kterékoli „místní dobračisko“ Váš posudek poslat zmíněnému znalci k vyjádření, neboť existují-li v něm takové vady jaké uvádíte, je možné, že tento „znalec“ by mohl být soudem „ukončen“.

Proto, ačkoli bych i já rád věděl, KDO je ten „znalec“ – jeho jméno bych přímo nezveřejňoval. Jen doufám, že stejnou úvahou se řídí i pan TN ve svém nadšení to někde zveřejnit.

Důležitou informací je ale také jaké bylo znalecké zadání a zajímavá bude také cena za jakou posudek znalec vyhotovil. Mně známá kauza znaleckého posuzování v jednom nájemním případě (také šlo o rozúčtování služeb, byla přes 40.000)


Jinak znalce najdete na této adrese kde mají v detailu uvedenu specializaci … pro první vyhledání bych zvolil obor „ekonomika“, nicméně je třeba znalce oslovit a přesně se jej zeptat. Lépe je hledat znalce ve svém okolí. Najdete na tomto serveru také, zde dehonestovaného, znalce pana ing. Milana Fialu, který uvádí ve své specializaci:

EKONOMIKA
Ceny a odhady
úhrady nákladů za poskytované služby v oblasti dodávek tepla,teplé užitkové vody a studené vody, úhrady a rozúčtování služeb poskytovaných při užívání bytů a nebytových prostorů

Pěkný den

Neználek'
(nabízím email (NeznalekPortal­SVJ@email.cz) pro zaslání Vašeho „znaleckého posudku“ (nebo možná jen odborného stanoviska „experta“?) – zveřejňovati jej nebudu, ale názor Vám k němu sdělím)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.