Vložil Anonymouk (bez ověření), 11. Březen 2018 - 13:00

Máte svoji pravdu, mezi běžným lidem to můžete používat, ale přesto je na to upozorněte. Ale až přijde na jednání na úřadech, tak můžete narazit. A vy víte přesně, co to obsahuje? A ti, co FO nezažili neví co to je, v normě to nenajdou. Víte, která norma FO používá? Smutné je, že se to objevuje i na webech, od kterých by se dalo čekat, že budou užívat termíny v zákonech používané.
Když obhajujte co neexistuje, co kdybych se choval na komunikaci dle vyhl. č. 146/1956 když jsme z něj byl zkoušen? Jednal podle starého OZ? Soudci trestali podle tr. z. 140/1961 a jednali podle tr. řádu č. 141 etc?
A představte si, že FO už neznal ani ZoVB z r. 1994! A nenajdete ho ani ve vzorových stanovách! A to už je nějaká doba, jako táhnoucí se osobní vlastnictví (víte, jaký byl jeho obsah?). Mohla jste mít v osobním vlastnictví za komunistů třeba tři domy, byty, letadlo?? Podívejte se, jak píší orgány činné v tr. řízení, advokáti, úřady a j,. to je citace účinných zákonů a ne blábolů. Na tom se dá soud aj. projet.
Zkuste napsat oficiální písemnost v nářečí, sjednat právní úkon dle starého OZ. Pro právní vědomí občanů používejme co je platné a účinné.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.