Vložil Jar (bez ověření), 6. Březen 2018 - 0:53

Pro Lhotská,

  • když jedete autem, máte jako řidič nějakou odpovědnost,
  • v zaměstnání máte nějakou odpovědnost (nejste-li politik či ministr, ovšem)
  • dítě v ZŠ má nějakou odpovědnost

. podobnou odpovědnost má člen statutárního výboru SVJ

Proč by podle Vás neměl mít odpovědnost někdo, kdo se stará za majetek v řádu desítek milionů? Proč si někdo, kdo má prd ( tedy SVJ ) přisvojuje moc ono prd, které nemá, pronajímat, a příjem z nájmu si přivlastňovat? Proč se Vy, jako vlastník a člen SVJ cítíte odpovědná za vadné jednání statutárního orgánu SVJ? Protože s Vámi bydlí v jednom domě, protože žije ve vedlejším bytě? Budete se cítit odpovědná za konání souseda, který krade v supermarketu?

Moje zkušenost na upozornění, že SVJ překračuje zákon, je tato: negace, pomluvy, řev, že prudíte, arogance, dehonestace před ostatními členy SVJ až tak , že se o Vás zveřejňují lži na trestní oznámení. Zkuste se vůči něčemu slušně vymezit a uvidíte sama.

Pokud si statutár není schopen obstarat a přečíst základní legislativu, nemá co lézt do funkce. Pokud jsou členové samí negramnoti, ať si najmou profesionála, možná j podvede, ale to jejich problém.

Ano, na lenosti a schopnosti číst a přemýšlet dojíždíme, viz. volby. To je život. Žvásty na TV Nuoa, Prima Barrandocv jsou zajímavější než stanovy…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.