Vložil Čmuchal (bez ověření), 21. Únor 2018 - 15:57

pánové,

můj učitel na matematiku říkával: je to možné ale trestné. Pane Dvořáku. Pan AsiTak má často i rozumné příspěvky, a pokud nemá, jistě přivítá, pokud mu někdo vysvětlí kde dělá chybu. Advokáta „Dvořáka“ ani hlupáka „češtin“ myslím že nepotřebuje. Pokud si pan AsiTak zaslouží pohlavek, rád mu vyhovím. Drsně.

Pokud Vy máte jiné vysvětlení NEZNALÝM co to je DLUH, jak vzniká DLUH, zda DLUH existuje jak ve formě splatné tak nesplatné, tak to napište. V případě že ne, neplevelte vlákno, ve kterém se akurát svatosvatě rozčilujete zcela bez užitku.

cit. „…fakt, že SVJ má úvěr neznamená, že by vlastníci byli dlužníci…“

pane Dvořáku, ano za to může §13/7 ZVB a §1194/2 NOZ. Již jsem to na tomto Portále popisoval v minulosti. Dokud budou v zákoně obdobné perverzní §§, do té doby budou ofce sehnané do stáda zcela neodpovědné a budou dluhy své přenášet v rámci jednoho stáda na ostatní spolu-ofce a ještě se budou cítit dotčeně pokud nějaký rozumný spoluvlastník bude chtít zkontrolovat účetnictví, kde by měly být tyto dluhy podchyceny.

Někde to jde, nejsou tam spolu-ofce ale spolu-vlastníci. Vědí, co dluhy jsou, vědí jak vznikají, vědí jak se mají hradit, a také jim dům „nespadne na hlavu“, jak zde často straší troubelíni co sem na Portál padají z nějaké vesmírné jahody již … no kolik to koštuju… AsiTak min. 8 let co sleduju tento portál.

Takže Dvořáku, když si úvěr vezme SVJ, AUTOMATICKY jsi v dluhu i ty Dvořák → člen SVJ – přesto že (1) o tom nevíš (protože ti to SVJ může zatajit, nebo tě to nezajímá) nebo (2) dětinsky tvrdíš, že jsi nic nepodepsal a že ho nemáš.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.