Vložil Žofré (bez ověření), 15. Únor 2018 - 14:46

Radko Radko…

„ti velcí právě ano :-(“ – myslíte kolosy typu IMOS? Ti kteří Vás bez předání rizik, helmy a prac. bot ani nepustí na stavbu? Nebo myslíte jejich subky? – už se opět dostáváme k švarcsystému, který jak víme je trestný. A my tu chceme řešit legální podnikání že?

„souvisí účetnictví s osvč, která vykazuje paušál“ – osvč musí vydané faktury evidovat, v případě podezření orgánu na švarc (proč se k tomu pořád tlačíte?) se provádí? Víme co? :-) Taková malá otázka, když už Vás ten švarc tak neustále fascinuje…

„takže když na stavbě lítá 10 zedníků v montérkách s logem firmy“ – tohle vadí čemu? U stálých odběratelů, kteří od Vás berou ročně za X? U stálých subdodavatelů, které pravidelně přibíráte na zakázky? Myslíte, že každá firma má svoje potisklé montérky? Pokud firma se 3 zaměstnanci vezme zakázku na kterou nestačí a) je to tunel b) to pustí. Dál tohle rozebírat nebudu, jinak bych opět zabředl do Vašeho oblíbeného švarctématu :-) Takže, v případě dlouhodobě fungující spolupráce – kde je s těmi montérkami problém?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.