Vložil TN. (bez ověření), 13. Únor 2018 - 11:30

Aha, nevšiml jsem si školícího videa. Dal jste si s tím hodně práce, máte mé uznání.

Několik tipů:

Nahoře místo „50 % vlastníků“ navrhuji napsat „50 % hlasů“ (nesčítají se vlastníci, ale hlasy, někoho by mohlo mátnout).

Dále se přimlouvám přidat první sloupec „Číslo bytu“ a číslo bytu přidat i do bočního panelu Hlasování. Pro SVJ, kde mají hodně bytů, my rozdáváme hlasovací lístky s čísly bytů a zaznamenáváme čísla bytů.

Hromadné hlasování zmocněnce (více hlasovacích práv) – počítáte s variantou, že některý zmocnitel dopředu určí, jak má jeho zástupce hlasovat? Tedy sám zmocněnec spolu s dalšími plnými mocemi hlasuje PRO, ale jeden zmocnitel PROTI? Pak asi nelze použít funkci hromadného hlasování, že?

Přijde mi logičtější při načtení všude vygenerovat stav „Nepřítomen“ a postupně odklikávat přítomné vlastníky (než opačně – tedy z prezenční lsitiny zaklikávat nepřítomné), ale uznávám, že to je to věc názoru.

Navrhuji umožnit vygenerovat do 1 listu k uložení do PDF celkové výsledky hlasování za všechna usnesení, které mohu přiložit k zápisu ze shromáždění. Tedy se sloupci Název usnesení, a pak sloupce PRO, PROTI, ZDRŽEL s počty hlasů.

Jak řešíte situaci s výpadkem internetu? Lze data zadávat offline tak, aby si je Google uložil lokálně a po obnovení připojení automaticky stáhl?

Osobně mám nedůvěru v online nástroje. Může dojít k poruše. Přijdu domů a zjistím, že výsledky jsou fuč, protože se něco neuložilo :( Já tedy ještě schůze pro potřebu zapisovatele nahrávám na diktafon, tudíž mohu hlasování rekonstruovat z nahrávky. Každopádně trochu noční můra. Představa, že data zmizela a nemáme výsledky hlasování, lidi by nás asi zabili :)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.