Vložil Čmuchal (bez ověření), 9. Prosinec 2017 - 7:15
  1. platí li pravidla pro „vlasníka“, platí i pro statutární orgán?
  2. (1) „Vlastník nesmí tyto údaje dále předat nebo zpřístupnit“ (2) „Vlastník má právo přizvat … nestrannou třetí osobu, která bude nahlížet s ním…
    nevím jak Vám, ale mně to nejde dohromady. Komu vlastník ty „údaje“ nesmí zpřístupnit? Připustíte, že třetí osobou může být i můj kámoš, nynějším povoláním „pobuda a příležitosný zloděj“ (původně 3 semestry na právech) nebo požadujete aby Vám či komu ve Vašem banánistánu, prokazoval svoje vzdělání nebo erudici?
  3. znamená mlčenlivost zmocněnce i mlčení vůči zmocniteli? K čemu je informace, které zmocněnec získá, pokud již informace nesmí opustit jeho ústa?

Navrhujete prostě krávoviny: stačí se mrkenzí na zákon o službách a §8. nejen pomocí něj, z Vás vytáhnu veškerou dokumetaci a i tu, o které ani nevíte, že existuje (netvrdím, že to půjde „jako po másle“, ale půjde to. Musíte prostě získat respekt).

A třeba by jste chtěl uvést ty arumenty zastupce „tajičů“. Jaký to jsou. To by mně docela zajímalo jak jsou sofistikovaný (nebo jako jsou blbý). Resp. jak mají sloužit k zakrývání malé „domácí“ rozkrádačky.

Zkuste si raději vydefinovat, co znamená „nahlížení“…


„…ochrana osobních údajů a bankovní tajemství…“

  1. osobní údaje použité pro ochranu oprávněných zájmů, může shrabovat pod sebe kdokoli – viz. ZoU (101/2000)
  2. osobní údaje v rámci SVJ už i UOOU napsal, že nelze tajit pokud potřebujete získat přehled kdo a jak se ve společenství podílí na nákladech na správu domu a zda si své povinnosti plní ŘÁDNĚ
  3. provozuje snad parta ve výboru nějaké „bankovní operace“, že tu machruje/te bankovním tajemstvím? Co pojem „bankovní tajemství“ pro Vaši tlupu tajičů znamená: klacek na spoluvlastníky, kteří chtějí kontrolu nad tím kdo je chce okrást? nebo zadlužit na staletí dopředu? nebo prodat (do područí správních dobytků)?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.