Vložil Misme, 20. Prosinec 2017 - 16:17

Odbočil jste od tématu. Ale i tentokrát vám Neregistrovaný, Rudy, Macek. (všichni tři bez ověření) odpovím.

Jsem svobodný občan v demokratické zemi, a proto půjdu kam a kdy chci. Mám za to, že jsem prokázala, že příklad z historické verze metodického pokynu, na nějž jste zde poukázal, obsahoval chybu. Totéž se domnívám o mnou dříve kritizované odpovědi ARTAV, kterou nepovažuji za masakr a tragédii, ale jen tragédii (proč, to jsem vysvětlila výše). Kdybyste soustředěně četl, věděl byste, že ten „masakr“ v titulku je jen reakcí na příspěvek, na nějž jsem navázala. Pokud jsou v mém dokazování mezery, tak na ně ukažte a neodbíhejte od tématu a neplácejte nesmysly o tom, jaká a kým jsem a kam mám jít. Já se nevytahuji a rozhodně si nemyslím, že jsem nejchytřejší z nejchytřejších, jak jste zde ale právě vy opakovaně psal, a ani nejpovolanější. Já na toto fórum chodím diskutovat o problémech spojených s bydlením, vyměňovat si názory, poznatky, zkušenosti.

Znovu vás vyzývám Neregistrovaný, Rudy, Macek. (všichni tři bez ověření) – pokud pochybujete o správnosti mých názorů, ať už ve vztahu k uvedenému názoru ARTAV nebo historické a překonané verzi metodického pokynu, kterou jste zde citoval, tak o nich diskutujte. To, co jste předvedl v několika posledních příspěvcích jsou jen osobní útoky vůči mně. To jste tak zbabělý, že nedokážete věcně diskutovat? Případně si nedokážete přiznat, že nemáte pravdu? Že se namísto toho musíte uchylovat k mému vyhánění z fóra, k pejorativním poznámkám, útokům osobní povahy, viz. např.: Jenže jste asi nepochopila, Nejchytřejší z nejchytřejších, Lžete jen se práší, Jste demagog, Neznalá jste vy, jinak byste neplácela nesmysly, To je naprostá blbost, To je přece jasné, kdo je tím neználkem a hlupákem, Nejchytřejší z nejchytřejších, chápete to konečně, Snad konečně z uvedeného chápete, kdo je tím neználkem a hlupákem, Misme běžte už do prčic, jen vy jste asi ta nejpovolanější s jedinou pravdou, O neregistrovaných uživatelích se vyjadřujete pohrdavě…? Konfrontujte si, prosím, tato svá vyjádření s vyjádřeními mými. Ostatně, po tom výše uvedeném výčtu vašich vyjádření se snad nikdo s rozumem průměrného člověka nemůže divit, že si vybírám, s kým mi stojí za to diskutovat. Shrnuto a podtrženo, výměna názorů s vámi sice je ztrátou času, ale aspoň jsem se utvrdila v názoru, že mezi neregistrovanými je zapotřebí obzvláště citlivě vybírat a zavčasu přestat reagovat.

No a pokud považujete za pohrdání to, k čemu jsem vás vyzvala výše, tj. Zaregistrujte se, diskutujte, přispívejte svými originálními myšlenkami, názory nebo vědomostmi. Přespříliš vstřícná práva pro neregistrované účastníky tohoto fóra a s tím související úroveň některých diskutujících a jejich příspěvků mě dovedla ke změně chování zde, tak podle mého názoru vnímáte chybně význam slova „pohrdání“.

A na závěr – podle mého názoru jsou příspěvky neregistrované Magdy stejně fundované jako příspěvky kteréhokoliv z registrovaných nebo neregistrovaných uživatelů zdejšího fóra.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.