Vložil Čmuchal (bez ověření), 5. Srpen 2017 - 2:16

Důvěřovat obecně, je jelimanství.


„…se domnívat cokoli…“

Ne Rudy, rozhodně nejsem nechytřejší, to bych v SVJ nebydlel ale dům bych vlastnil a nemusel bych jako jeden z mnoha bývalých nájemců a nyní „dočasných vlastníků“ hledat skuliny, kudy voda do lodě vtéká a pomalu mne potápí i s těmi tupci, se kterými se na té bárce, zatížené mega úvěrem a ovládané kormidelníkem jímž je z rozhodnutí tupců místní sociopatický podnikavec, houpu.
Ano, já se domnívám co se domnívám. Těžko se mohu domnívat, co domníváte se Vy nebo kdokoli jiný. A samozřejmě se domnívám, že nemám patentovaný rozum. Bohužel domněnka, že snad Vy byste uvedl argument k věci, nelze shledat pravý ale lichý.

(1) neuvádíte, s čím podle Vašeho názoru nebude v mých „tvrzeních“ soud souhlasit – TAKŽE je Vaše poznámka „na dvě věci“. Na jaké? …to si domyslete.

(2) Majda si našla „kamarádku“. A Majda nám taky řekla, že i jí bylo obtížné vysvětlit některé skutečnosti, protože se na tyto skutečnosti se „kamarádka“ dívala neprve s despektem (skrze palmáre). Bohužel Majda narazila na soudce-kata. Je to takový ten tupý obrýlený blbeček co se dostal k funkci. Takové najdete v mnoha řídících funkcích.

Takže Renéééému jsem napsal že jsem reagoval na jeho PRÁZDNÉ proklamace. Vám ale nemohu napsat ani to.

Protože Vy tu kecáte pouze o „splakání nad výdělkem“. Míním správně, že jste tazateli, který tu „pláče“ na tím, že jeho cit. „…SVJ správu a služby nerozlišuje a rozlišovat nechce, takže jednak nedokážu nájemci poskytnout vyúčtování služeb a jednak nedokážu správně vyplnit daňové přiznání…“ NEPORADIL nic, Renéééé mu cituje §1181 a plká o „vyřízení reklamace“ aniž by alespoň odpověděl zda skutečně porozuměl, co ta slova znamenají a jak je v textu nepřítele rozlišit, a Vy chytráku tu píšete další bajku o hledání právníka, kterému Vy DŮVĚŘUJETE.

Tak co kdyby jste vypálil od boku alespoň „6-kulek“ – do konkrétních, existujících, praxi provozujících (tedy živých), … „právníků či AK“ kterým Vy DŮVĚŘUJETE. A taky uvedl proč bychom mu/jim měli důvěřovat my zde. Jsou li úspěšní, nikoliv jen palmáristé, nebudou mít jistě problém zveřejnit čísla rozsudků kde kauzu vyhráli (rozsudky si pak každý může vyžádat dle zákona 106/1999) a které samy za sebe vydají svědectví o jejich kvalitách a ne jen o slepé „důvěře“.

Já nehraju na „důvěru“, hraju na „výsledky.“


PS: až budete skutečně v nějaké kauze „osobně postupovat“, tak dejte vědět. Do té doby nám předkládáte jen „neználkovy fantazie“.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.