Vložil Anon77 (bez ověření), 11. Leden 2017 - 23:58

Je to příběh podobný tomu, který zde popisuje Magda.Vlastník po SVJ prokazatelně vyžadoval vše, na co má právo,reklamo­val,urgoval,a­le dosud nežaloval.V mém vyúčtování služeb se nikdy neobjevil nedoplatek. SVJ odmítá poskytnout kompletní podklady k vyúčtování,ve vyúčtování se uvádějí pouze předepsané zálohy,vyúčtování není řádné. Vedle toho byla vybírána DZO.

Nejdřív byl stanoven plán a účel DZO.Ten nebyl dodržován a výbor SVJ nereagoval na žádosti o prokázání a doložení všeho,co se týkalo záměru.Aby výbor mohl DZO použít i mimo stanovený účel, tak shromáždění znovu odsouhlasilo DZO ve stejné výši, ale bez účelu a bez doby použití.Toto bylo řešeno opět jen v rámci SVJ,nikoliv soudně.

Nakonec byla dříve naplánovaná akce realizována,DZO použita,ale DZO je vybírána stále v původní výši.Mezitím začal platit NOZ. SVJ ale na mou žádost nevypořádalo DZO po použití, ani nesnížilo DZO. Zůstatek DZO je více než Kč 50 tisíc na byt.

Žaloba zněla na neplacení záloh na služby a neplacení příspěvků. V SVJ neexistuje definice příspěvků, ani DZO a SVJ neumožnilo nahlížení do kompletních podkladů k uskutečněnému použití DZO.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.