Vložil Kolaudant (bez ověření), 5. Prosinec 2016 - 21:32

Mně se opak „debaty“ s vámi líbí. Vy musíte být ale dobrý magor. A tím myslím pejorativní vyjádení blázna. Já bych vás hnal z mé bývalé znalecké kanceláře, že byste bral schody po 4, jen byste tu vaši konzultaci za 500 zkusil a k tomu to vaši machrování, že se na tu vaši pětistovečku někdo reálně třepe. A fackoval bych vás na ulici, až bych vám tu rádiovku přišpendlil mezi uši.

Když jste tak chytrý, tak proboha proč k těm právníkům lezete? Já myslím, že si jen masírujete svoje ego. Šustíte penězi společenství, které vám neříkají pane a prudíte všechny okolo, dám krk na to, že i všechny u vás v domě. Já mám radu, seberte se, mazejte na fakultu, zrobte si 10 semestrů práva, v důsledku třeba i advokátní zkoušky, a můžete poskytovat konzultace zdarma. A pokud už ty semstry máte, tak poskytujte! Rád vám tam pošlu od nás z výboru 2 sousedy, co jsou sice taky v důchodu, ale narozdíl ode mě nemají do čeho píchnout, tak čampají, chodí si na SČMBD posedět, požvlatlat a poklábosit, prudí tam HOrákovou i Hánáka, řeší hlouposti, protože na to mají – máme jednoduše čas. A až se to rozkřikne, že jste takový megamysl, budete konzultovat celý den zdarma, diář k prasknutí. To bude opojení. Budete mít konzultacemi, přebíráním a nastudováním podkladů a souvislostí (zdarma) narváno až do Vánoc. Myslím, příštích. A především, všem právníkům, znalcům, kadeřnicím, co si účtují za svůj čas vypálíte rybník a otočíte celým trhem.

Opakuji, z minulého příspěvku: Potřebujete vy ty právníky nebo oni vás? Přišel jste za nimi vy nebo oni uhání vás a nadbíhají vám? Teče do bot vám nebo oni namejí z čeho zaplatit nájem kanceláře? Tak pokud se vám nechce dávat 2.000 za konzultaci a čas spojený s tím, že si někdo udělá čas a ty vaše žvásty si vyslechne, aby zhodnotil, má li vůbec chuť dál mluvi s magorem, tak proč tam proboha lezete? Mě by hanba fackovala. A vás bude dříve nebo později taky, až někomu po tom vašem tyátru rupnou nervy a pěkně u stolečku, jak vy říkáte, v místnosti, kde jste jen vy dva, vam plěští jednu na probrání a druhou jako rychlokurz slušného chování. Raz , dva. A u toho bych chtěl být, já bych snad dostal infarkt ze smíchu.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.