Vložil HajdyHou (bez ověření), 4. Prosinec 2016 - 3:12

„…jako s výběrem jakékoliv jiné firmy. Pobrouzdejte po internetu , zjistěte si reference …“

Výběr AK je jako výběr FY, pane Paušále. Aha ??
Co když byste nám to předvedl: dejme tomu že jste z Teplic a hledáte právníka na bytový právo. V CAK-registru je hromada „taky-právníků“ ale přímo v CAK-registru tam ale „neprezentují, netvrdí ani neslibují nic“. A neexistuje ani zákonná povinnost aby informace v CAK-registru byly aktuální nebo pravdivé.

Takže v Teplicích pro obor-03 (bytové právo) najdete obrovské množství záznamů.
Celkem 2: jeden je pozastaven (a advokátní praxi nevykonává) a druhý je aktivní.
A tak jdete radostně guglit:

Mgr. DIANA STEININGER 1, 2, 3 Tak máme něco nahledáno, a teď předveďte jak zjistíte ty reference. Jak zjistíte klienty nebo alespoň rozsudky, ze kterých bude zjevné jak ten Váš nalezený „taky-právník“ EXCELOVAL. Sdělte nám jakou informaci o zkušenostech Vám dává info na této adrese a jak se tedy díváte nejen na důvěryhodnost ale jaké si dáváte šance např. ve sporu typu „zda dluhy mají nožičky a skáčou na nabyvatele“ nebo „chcete účetní záznamy po SVJ a předseda Vám řekl že si s nimi raději vytře ř.ť a jestli ho ještě jednou budete otravovat, tak podá trestní oznámení za stalking z Vaší strany“.

Předpokládám, že „…zjistěte si reference …“ znamená nejprve „tancem okolo“ a ne za 2000/za-30min nic neříkajícího žvanění v kanclu. Možná zjistíte, že se vůbec nezbývá tím, CO NAKVOKÁ do CAK-registru resp. že Vám řekne, že zrovna tohle není nyní jeho „šálek kávy“.

Pokud ty „reference“ nezvládnete i Diany, zkuste nám prolustrovat jakýhokoliv jinýho právníka, tak aby bylo zřejmý zda se jedná o „déšť na poušti“ nebo je to jedna z těch co Vás oberou o peníze, čas a iluze…

PS: např důchodce-Lake právník nebyl, ale nebyl to slinta co by neumí minimálně velmi validně kontrovat jakýmkoliv právnickým-šmejdům – tak takového bych chtěl, abyste mi našel experta. Jsou za ním ověřitelné výsledky.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.