Vložil HajdyHou (bez ověření), 2. Prosinec 2016 - 11:38

Milane ještě jste nenapsal za koho kopete Vy. Za SVJ nebo za vlastníka/y?

Jen věštím, že asi nikoli za SVJ. Na tomto Portále, pochybuji, že uspějete či jen můžete uspět. Už proto, že to je Portál neználků a to výhradně (i když ne úplně) pro duely „vlastní-k/ci proti SVJ“. Nedávno se tady propírala nějaká AK-Karlík & spol. Na svým webu cosi nabízí, ale věřit se mu/jí nedá už jen proto, že ověřit ty chlubivé výsledky se nedají. Když si prohlídnete „peří“ kterým se na svým portálu chlubí (URL by se měla najít zde, pod heslem „Fiala“), TAK je to očištěné tak, aby se nedala zjistit identifikace rozsudku – a to přesto, že pan právník ví, že rozsudky jsou veřejné a že si je může každý v ČR vyžádat na základě zákona 106/1999. Dělá tedy vše proto, aby se nedala vysondovat kvalita jeho práce.

Já za „konzultace“ platím tak 500/hod (abych zjitil co je taškář zač), ale nyní už mívám tak do 30-minut (při verbálním jednání) jasno, jaká spolupráce by mne s takovou osobou čekala (a jasno, zda osoba proti mně sedící nenarušila „důvěru mezi klientem a advokátem“ aniž by se spolupráce vůbec nějak rozvinula). A nebojím se mu hlasitě sdělit, že s jeho názory nesouhlasím, případně že mi je musí objasnit podstatně šířeji. Ptám se jej také „za koho kope“ a přímo se ptám zda kope či kopal „za nepřítele“. Pokud se to neudělá na začátku, pak to zjistíte až za několik ne hodin ale 1000-covek a hromadu promarněného času. A někdy i strachu – už jsem se dokonce potkal s hovady (tvrdila a prezentovala advokátní služby), kterým za dveřmi kanclu štěkala nějaká psí bestie. A znáte to, majitel vždycky o svým slintajícím pitbulovi tvrdí, že to je „hodňoučkej plyšáček“, který by Vám rozhodně nestrnul kůži ze ksichtu…

Bylo by fajn mít na právníky reference, něco jako je doktory „https://www.zna­mylekar.cz/“. Jenže flexibilnější, protože je jasný že ta právnická banda by provozovatele serveru honila po celý Unii (server ZnamýLekar byl po založení v Polsku, nyní je ve Francii. Třeba přesídlí do domény .CR nebo .TO či jiných mimo EU. Mohl by ale pak třeba být označen za teroristu, kdoví…) A také kvalitnější, protože pouze přečíst si názor, že „ten právník je blbej“ nebo „chtěl po mně prachy“ nebo „trvalo to dlouho“ a jiný pindy, vůbec nepopisují kvalitu ve věci konkrétního kauz.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.