Vložil HajdyHou (bez ověření), 2. Prosinec 2016 - 11:24

V Ústeckým kraji to máte Klášterec, Kadaň, Chomutov, Most, Litvínov, Bílina, Teplice, Děčín, Liberec, …a to jsou jen ta velká hnízda :) :) :) A všude tam jsou rozlezlí „právníci“.

Mám pocit jestli si nepletete jména KINDl-bývalý-proděkan-a-rektor-ZČU a chomutovský-KINDl. Ti podle mne nemají společné, než jméno (ale nevím, neznám je).


Problém právníků je v tom, že si často nemůžete (pokud nejste z Prahy) vzít místního taškáře (advokáta), protože ten má většinou vazby na místní loutkáře (správce), kteří jsou podle mého názoru iniciátorem vetšiny sporů, které skrze loutky ve výborech vedou.

Zřejmě se tedy ptáte na Chomutov, protože Vy jste z Chomutova. No já rady AK-KINDL nepoužil ani nepoptával, takže Vám neporadím jaký je. Ale mám mlhavé vzpomínky, že když jsem hledal, že KINDL zastupoval nepochybně některého ze 4-správců, kteří v Chomutově „spravují“ byty (snad i v nějakém rozsudku jsem našel, že zastupoval myslím „CHOMUTOVSKÁ BYTOVÁ a. s.“ která za Město spravuje její bytový fond). Říká se tomu konklikt zájmu, pokud zjistíte že taškář kope/kopal za nepřítele, a i ON (taškář) povinen Vám to neprodlenně sdělit a v předmětné nebo obsahově blízké veci proti stejnému nepříteli, Vás odmítnout zastupovat.

Pokud jste z Chomutova (a máte čas), pak doporučuji navštívit místní okresní soud a podívat se na nějaké to líčení (CHOMUTOVSKÁ BYTOVÁ & XY, „loutkář-2“ & XY, …) – konkrétně třeba v pondělí se řešila „27 C 513 / 2014“ včera zase „30 C 197 / 2014“. Jistě i příští týden budou… CHOMUTOVSKÁ BYTOVÁ se soudí ráda :)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.