Vložil . (bez ověření), 6. Listopad 2016 - 16:33

Panejo, co čekáte? Lidi na Vás začali dotírat. To tak máte, když koupíte byt v socanském křupanově. Všichna ta hováda tyjí z neprůhlednosti veškerých finanční transakcí. Dote´dka mi je záhadou, kde vlastně nabral Krejčíř ty asi miliardy ze kterých už 10-let krmí svoje právníky a zabijáky.

Co Vám nepřišlo: odpověď na tu předžalobní výzvu nebo s Vámi už nekomunikuje ani ta advokátní smečka?

„několik e-mailů a 4 dopisy“ KRISTE PANE, Vy ste blázen. Tolik emailů jste poslal a divíte se že jste vopruzem? Já napsal jeden dopis a dobytek mi napsal, že jde o občanskou šikanu a že se nebude o ničem bavit. Rovnou radím: chytit a stahovat nehty. Pak pokračovat svěrákem.

„de facto sám na sebe“

NEŽVAŇTE KRÁVOVINY a laskavě podejte na SVJ nebo BD – nevím v jakým chlívě přebýváte – všehny žaloby co můžete. Nedáváte NIC SÁM NA SEBE. Zapněte mozek (včetně těch mozků advokátních, kterým platíte) nebo stichněte zapoměňte.

Doporučuju nejprve najít VŠEHO-SCHOPNÉ PRÁVNÍKY, protože advokátských sviní, kteří jak bylo před týdnem v TV „chtějí vyhovět“ najdeš na každým rohu Tvýho zapadákova tolik, kolik je prachu u cesty. Najít advokáte s MOZKEM, je výhra. A najít SOUDCE s MOZKEM – to nevím zda je vůbec možný.

Běž dotoho, nebo zapoměň.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.