Vložil Novi (bez ověření), 20. Říjen 2016 - 9:20

Dekuji vam moc za logicky a obsahly prispevek.

Muzete prosim jeste jednu uvahu, ktera se tyka prijatych uroku na beznem uctu? ja to porad nejak citim tak, ze jsou vysledkem zhodnoceni penez vlastniku, spravne by je meli tedy vlastnici dostat zpet. Nejak nevim, zda je toto vydelecna cinnost svj? K tomu vlastnici plati za sluzbu bance, ze jim spravuje prostredky = podobny naklad jako spravci za to, ze se jim stara o svetla v garazi a meni jim zarovky. Nakladove uroky tedy take potom moc nevidim jako vysledkovou polozku.

Podobne bonus za bezeskodni prubeh u pojistek…ten chapu zase ne jako vynos svj, ale jako slevu z ceny, ktera byla poskytnuta az dodatecne, tudiz by mela snizit cenu pojistky (tzn. Rozvahovy naklad).

Neco jineho je asi urok na terminovanem vkladu…u nej to moc neumim logicky domyslet…na terminovany vklad vlozili vlastnici prostredky a ty se jim zhodnotily. Zprostredkovat jim to pomohlo svj, ktere si za to neco vzalo? Ty penize jsou vcetne toho uroku stale vlastniku, oni rozhoduji, co s tim dale. Co za to zprostredkovani dostalo svj?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.