Vložil Magda3 (bez ověření), 21. Říjen 2016 - 22:44

Krcmo, nejlépe je věřit sám sobě a zdravému rozumu. Nejsem právník a dovolím si vám nevěřit o přechodu dluhů ani slovo. Nevěřím ani vám, ani oněm právníkům, které označujete za znalce bytového práva.

Vysoké školy chrlí právníky jak na běžícím pásu, a nejlepší studenti jsou ti, co mají fotografickou paměť. Logika jim nic neříká. Stačí si přečíst pár rozsudků a musí vám být jasné, že většina soudců bytovému právu také nerozumí. A legislativci jim to moc neulehčí, protože pro změnu chrlí jednu hloupost za druhou. Je to začarovaný kruh.

Přechod dluhu na základě potvrzení (cáru papíru), který potvrdí jedna strana, která z toho má mít profit, je jenom jeden z mnoha blábolů, které snad ani nemá cenu moc komentovat. Bylo by to k smíchu, kdyby to nebylo k pláči.

Můžete si vybrat jednodušší cestu a můžete jít s davem. Já budu doufat, že se najde někdo, kdo se těmto blábolům postaví a dotáhne to až k Ústavnímu soudu (a to je velmi náročné cvičení). Protože pokud všichni dáme na vás a půjdeme s davem, tak se v tom právním bahně jednou utopíme.

Magda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.