Vložil Ing. Otakar Černý, 28. Září 2016 - 8:46

Podle náměrů měřidel na radiátorech lze skutečně provést spravedlivé rozúčtování, ale zatím to nikdo neuměl, jen samé důležité naivní i učené řeči, jak je to komplikované a výsledek kde nic, tu nic.

Já jsem byl po skončení topné sezóny taky vždycky naštvaný na vyúčtování, že si žádný rozúčtovatel nedal práci a všichni kopírují stejně primitivní, očividně nespravedlivý způsob rozúčtování. Všichni si říkají – když to dělají hloupě ostatní, tak proč bych já nemohl taky. A všichni budeme svorně tvrdit, že to jinak nejde. Čert vem nájemníky, však oni to přežijí a ty naše nehoráznosti nám každý rok stejně zaplatí. A kdo chce, ať se soudí, dáme mu nějakou almužnu.

Letos jsem se rozhodl, že se podívám, v čem je problém. Půl roku jsem tvrdě makal, zpracoval jsem program a tím jsem dokázal, že to jde i spravedlivě.

Pročtěte si, prosím, pozorně popis porovnání dosavadních způsobů a mého nového způsobu rozúčtování na mých www stránkách http://teplo.wgz.cz/, abyste pochopila podstatu, a nakonec se hlavně podívejte na výsledné grafické srovnání. To je, oč tu běží!!!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.