Vložil páčko (bez ověření), 1. Říjen 2016 - 13:19

Paní Klainová, s váma je ten problém, že sice dokážete pořád říkat, co všechno je blbě, a dokonce co je podle vás správně, ale když to po vás někdo chce vysvětlit, proč je to vaše dobře, tak většinou začnete nadávat, překrucovat a odkazovat na svůj placenej web, kde člověk po zaplacení zjistí, že tam ty odpovědi stejně nejsou.

Sama jste tu přiznala že žádný SVJ neúčtujete (ani to svoje), ale zato víte jistě a nestydíte se křičet do světa, že to všichni ostatní mají blbě, abyste mohla prodávat metodiku. Přitom opravdu obvykle nedokážete svoje často pofidérní metody a volby obhájit a prokázat, že jsou správně a v souladu se zákonem.

Úplně zbytečně tu poslední dobou šíříte poplašný zprávy vo tom jak maj všichni vedený účetnictví ve zjednodušeným rozsahu jenom proto, že ve zjednodušeným (dneska zkráceným) rozsahu zcela v souladu se zákonem sestavili účetní závěrku; přitom se to z toho VŮBEC NEDÁ POZNAT. Dozví se tohle výboři z vaší brožůry za dvěstěpade? Pochybuju mohutně.

Z mejch zkušeností (a viděl jsem hodně) zjednodušený účto žádnej účetní hodnej toho označení nepovede, protože je to složitější než plnej rozsah a profi programy na to nejsou dělaný. To je tak pro lidi co to šmudlaj v excelu.

O tom, kdo z nás dvou se chová neomaleně a dokonce zákeřně sprostě, se mohou laskaví čtenáři přesvědčit například tady: http://www.portalsvj.cz/…-na-uctu-955#…

Z mýho příspěvku na portále SVJ jste bez mýho svolení prokazatelně vytrhala z kontextu věty, který se vám hodily, nacpala je na svůj web, kde se nemůžu bránit, neurvalými posměšky jste je červeně zesměšnila a když jsem vám položil jasný otázky, proč váš názor je dobře, neodpověděla jste nikde. Takových podobných témat jsou tu desítky. VY PROSTĚ ARGUMENTY ODPOVĚDĚT NEUMÍTE!

Takže opravdu nevím, kdo tady cítí potřebu někoho urazit, ale já to nejsem. Vy jste mě urazila už mockrát, já si toho vůči vám nejsem vědom, pravda (ač krutá) není urážka. A nevím proč by diskuze na portále SVJ o účetnictví SVJ zabírala místo. Jedinej důvod proč vám nevyhovuje diskutovat tady je to že si tu u svých omylů a dezinformací nemůžete vydupat poslední slovo.

Dokud neodpovíte na otázky, které jsem vám položil v odkazovaným tématu, tak tu můžeme kolektivně považovat vaši větu „ Já umím podložit každé své tvrzení“ za prachsprostou lež. Co si soukromě píšete s návštěvníkama vašeho webu je nám s dovolením putna. KRITIZUJETE TADY, POUČUJETE TADY, URÁŽÍTE TADY, ODPOVÍDEJTE TADY. 

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.