Vložil páčko (bez ověření), 30. Září 2016 - 22:41

Teda podle mejch informací minimálně od účinnosti zákona č. 353/2001 Sb. teda od 1.1.2002 si účetní jednotky můžou vybrat, v jakým rozsahu sestaví účetní závěrku. Z rozsahu zveřejněný závěrky teda není možný žádným způsobem zjistit, v jakým rozsahu je vedený účetnictví.

Navíc, ze závěrky v plným rozsahu se člen výboru stejně nedozví co potřebuje, to je hlavně v inventurách účtů a ty se nezveřejňovaly nikdy nikde. A z toho co visí na justici nejde nijak zjistit jaký informace dostávají výbory a vlastníci.

Co byste si měla představit pod tržbami z vlastní činnosti byste měla vědět, na svym webu doporučujete účtovat na účet 601 příspěvky na správu. Když jsem vám to tu vytknul, rozcupovala jste mě taky na svym webu abych se nemoh náhodou bránit a dokázat vám že se mejlíte vy. A teď se budete divit, žjóva.

Proč je výsledek hospodaření nulový – opět váš web: Protože se čerpání záloh účtuje pomocí výnosového účtu 649–900 – Zúčtování nákladů, nemůže z takového účtování vzniknout k rozvahovému dni žádný výsledek hospodaření. 

Holt to asi někdo zkombinoval a jestli je to dobře nebo špatně nejni ani jeden z nás oprávněnej rozhodnout, aspoň já patent na rozum nemám a vy jste tu taky neuměla pár svejch tvrzení podložit, radši jste vždycky zmizela tam, kam názorový oponenty nepouštíte.

Takže členové výborů SVJ! Neplašte a řiďte se selským rozumem. Pokud vám účetní předává seznamy dlužníků, srozumitelný rozpisy tvorby a čerpání záloh na opravy a další potřebný dokumenty, dlabejte na to co vám visí na rejstříku.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.