Vložil HajdyHou (bez ověření), 26. Září 2016 - 22:04

Michaelo, srandu? Nikoliv. Zcela srozumitelně jsem Vás vyzval abyste nám Vaše stanovy poskytla. Zde je velká parta trollů (členové výborů) i blbů (členové výborů a některé ovce), ale může se najít jeden s radou k nezaplacení (to já samozřejmě nejsem ale jeden takový zde donedávna byl – a jeho rady si zde zatím ještě můžete vyhledat).

Já osobně zatím nejsem ve stejné situaci, ale může být že budu. Už teď tedy hledám řešení. Pokud ten, kdo je v problémech o svých problémech nemluví či mluvit nechce a zdá se mu, že reakce ostatních jsou posměvačné, spláče nad vějdělkem.

Ohledně Vašeho dehonestování na veřejných místech: zase nemám od Vás podrobný popis problému (nejhorší je, že oběť šikany-SVJ-s.iní se bojí zveřejnit podrobnosti svého případu, ze strachu z ještě větší dehonestace) ALE já bych ve stejné situaci podrobně fotograficky dokumentoval všechny okolnosti okolo sebe (já osobně to dělám a nedoporčuji NIC co bych sám nevyzkoušel) a pak bych se (po konzultaci s právníkem, který by mne přesvědčil, že mu nejde jen o palmáre – zatím jsem ho nenašel) obracel na PČR, ÚOOU, ČOI, … a nechal bych to dojít k soudu samozřejmě (což v mém případě očekávám brzo). Za Vaš trable mohou KONKRÉTNÍ s.ině a je třeba začít na ně VAŘIT VODU a pak důsledně je UVAŘIT. A já dělám VŠE proto abych toho u sebe dosáhl.


Ohledně oprávněnosti: vidíte např. jak to dělá Páčko. Dává měřáky do lednice a z nemagnetických vodoměrů sundavá magnety :)

JaVa se zase domnívá, že až ho bude SVJ žalovat, mávaje zněním stanov s Vaším článkem, že nepustil do bytu uliční výbor, protože je reprezentován horníkem a šatnářkou, s výhradou že je do bytu pustí jen „šatnářku“ ze SÚ, že mu to snad u soudu pomůže vyhrát. Nevím, třeba mu pomůže virgule.

Pavel se zase domnívá, že byt jako soukromý prostor je pouze „jednotkou“ (zřejmě hotelovou) u které si tlupa šatnářek a horníků napíše na umaštěný papír (stanovy) pravidla, jak Vám bude do bytu vstupovat a zřejmě i z bytu odnášet/donášet věci „potřebné pro chod domu a co je v zájmu všech“. Nic na tom nemění fakt, že zrovna u 141-Pavlů to tak není, protože on-předseda zatím se cítí silný v kramflecích i se svými „signifikantními“ osobními připomínkami a výklady NOZ.


Zpřístupníte sem ty Vaše stanovy, abychom zjistili, o čem skutečně se bavíme?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.