Vložil BVB (bez ověření), 20. Září 2016 - 10:42

Taiso,

děkuji za Vaše rady:-) Musím říci, že jsem se u čtení dost pobavila – moc hezky jste to napsala:-) Vy musíte být rebel:-))Jen, je pro mne úsměvné, když to čtu, ale né, když bych měla být součástí toho příběhu://…já bych to ráda totiž udělala cestou nejmenšího odporu a bez jakýchkoliv hádek a dohadů! Natož jít s tím k soudů? Kvůli zábradlííí, eeee:(:(

Co se týče té normy, tak dle předsedy jim byla udělena vyjímka, takže tam mám asi peška. Tak mne napadlo, že, ono by to zvenčí ani nebylo moc vidět( to nové zábradlí) , ukotvené má být zevnitř a vidět budou 2 trubky + zábradlí, což je o něco silnější třetí trubka, navíc 3. patro, takže nechápu, proč to až tak řeší? To ta balkónová úprava paní sousedky mi připadá jako větší zásah.

Mj. úprava stávajícího zábradlí – na to by taky měl být, jak jsem pochopila, projekt, aby to bylo bezpečné nebo né? Můžu ho vidět? I se souhlasem 100% lidí z domu k oknům sousedky…A kdo to bude dělat? Firma, která k tomu má certifikát? Nebo nějaký hobby kámoš od vedle? Má vybraná firma vše splňuje! Ale oni to mohou zařadit jako opravu, že?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.