Vložil BVB (bez ověření), 19. Září 2016 - 16:06

Vážený Zdeňku,

děkuji za Váš názor. Pokud Vám dobře rozumím, tak i přesto, že se jedná o výšku zábradlí NESPLŇUJÍCÍ bezpečnost ČSN, tak jsem odkázaná na 100% hlasů všech vlastníků bytových jednotek?

A nic nemění na věci fakt, že vlastníci (odpusťte mi ten termín – nerudní důchodci) NECHTĚJÍ měnit nic na původním vybavení baráků (a i plastová okna jim připadají jako totální zbytečnost!) a nemají potřebu jakékoliv modernizace a tím pádem nemáme doteď zatepleno a energetický štítek jeden z nejhorších…?!?

Toto jsem pominula, okna si zainvestovala, ale opravdu nechci a ani nehodlám skončit na vozíků jen kvůli tomu, že výška našeho zábradlí nesplňuje bezpečností normy atd.

Proto bych byla ráda, kdyby jste mi poradil, jak mohu nyní v dané situaci postupovat? Podívám se do Vámi zmiňovaného dokumentu – Prohlášení vlastníka. Pokud by balkón patřil k bytovým jednotkám mění to něco na věci?

Mj.co vím, tak právě JEN členové výboru rozhodli o tom, že sousedka v posledním patře může mít změnu okna tj. balkónové okno s dvoukřídlem klasického okna jí bylo dovoleno na celobalkonové okno…A argument? Ze země není tato změna vidět, takže nenarušuje vnější vzhled domu! Podotýkám, že mé zábradlí by barák naopak zkrášlilo a vlastně z ulice také není vidět, když máme balkon do zahrady…

Pěkný den.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.