Vložil páčko (bez ověření), 14. Září 2016 - 10:19

HajdyHou, čistě mezi náma, i pokud byste si prosadil svůj výklad textu vyhlášky a vyrazil ze SVJ podle svýho kompletní vyúčtování teda se soupisem všech spotřebních a základních složek po všechny vlastníky tak z toho znalec váma požadovaný závěry stejně nevydumá.

K tomu by potřeboval eště pro teplo nejmíň: plánek celý budovy po jednotlivejch patrech s vyznačeným umístěním radiátorů a rozměry jednotlivejch místností pro ověření správnosti korekce na polohu a výpočtu přepočtený podlahový plochy jednotlivejch bytů, rozměry a typy všech radiátorů pro ověření správnosti korekce na radiátor, odečty jednotlivejch radiátorů pro ověření použití správných korekcí na správný náměry

a pro TUV nejmíň: podlahový plochy jednotlivejch bytů, odečty vodoměrů, počet osob v jednotlivejch bytech pro případný vyslovení domněnky o nefunkčnosti nebo ovlivnění vodoměru nebo manipulace s náměrem

a pro obojí samozřejmě veškerý dodavatelský faktury pro ověření správnosti celkovejch rozúčtovávanejch nákladů. A to jsem si možná ani nevzpomněl na všechno a nemám čas to teď prohledávat a ověřovat.

Podle mýho názoru bez nahlídnutí do dalších podkladů neověříte z klasickýho formátu vyúčtování ročně předkládanýho milionům vlastníků NIKDY ANI JEDNU POLOŽKU, bez ohledu na použitej software.

Čili trvat na výkladu vyhlášky ve smyslu kterej akorát poškodí naše lesy a zpochybňovat vyúčtování jenom kvůli jednomu nedodanýmu papíru kterej je bez dalších padesáti stejně na houbelec mi přijde ujetý a jako ztráta času.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.