Vložil HajdyHou (bez ověření), 23. Srpen 2016 - 0:55

Tak se mi zdá, že nejsi ve správný době „Poznámko“. Doba kolektivizace skončila už dávno a budování socialismu před 26-léty. Nevím kolik ti je ale jsi zjevně pohrobek nějakýho toho xindla co si válel šunky v tom OPBH. Teď se tomu říká „správní firmy“ a ty vedou ti co se nyní začínají nazývat „profesionální předsedové“.

Po pročtení NOZ a sledováním názorů některých právokatů, budou „profesionální předsedové“ do XY-let majitéli těch ovčích majetků. Dost možná budete mezi nimi. Bohužel.

Propaguješ tady klanovou správu, ale někde jsou již dál. Chápu že bydlet ve Vašm klanu mohou jen ovce+důcodci+ma­lomocní (duchem i rozumem)… no a pak Vy/Ty kteří tomu Vašemu kašparistánu vládnou.

Ctít-diktát – to už samo o sobě svědčí o osobě mdlého rozumu. Když tak, tak Ctít-řádnou správu. Jenže řádnost je třeba (stejně jako účetnictví) permanentně přeskušovat, protože zvášť takoví odporní odborníci k jejichž klanu ses zde přihlásil, se hrabou v cizích hromádkách, aby je shrabali pod sebe.

Protože se jistojistě nepotkáme mimo toto kecáliště, není dále nutné reagovat, neboť tys nám zde již vyzvrátil, vše co v hlavě máš… takže já za sebe říkám: děkuji, již nechci.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.